Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG komt binnenkort met 4G-versie G Pad 8.3’

Geschreven door
Geplaatst op27 oktober 2013, 11:05 CategorieAndroid

Bij de aankondiging van de G Pad 8.3 liet LG weten dat er voorlopig geen 4G-versie van de tablet gelanceerd zou worden, maar een nieuwe Bluetooth-certificering doet anders vermoeden.

De website GSMInsider heeft in de Bluetooth Certification database informatie gevonden over de LG-V510. Aangezien de wifi-only versie van de G Pad 8.3 de modelnaam LG-V500 draagt lijkt het te gaan om de 4G-versie van deze tablet. Een Bluetooth certificaat zou betekenen dat de lancering van de 4G-versie niet lang meer op zich laat wachten.

De website draagt echter nog een andere mogelijkheid voor en dat is een Google Nexus 8 die gebaseerd is op de G Pad 8.3 en dus door LG geproduceerd wordt. Over dit model is echter nog helemaal niks bekend dus dat nemen we met een flinke korrel zout.

De LG G Pad 8.3 moet vanaf begin november in de Nederlandse winkels liggen. Voor de 16GB-versie zonder mogelijkheid voor mobiel internet betaal je 299 euro. Daarbij krijg je voor die prijs onder meer een 8.3-inch ips lcd display met een 1.920 bij 1.080 pixels resolutie, een Qualcomm Snapdragon 600-processor, 2GB aan werkgeheugen en Android 4.2 Jelly Bean als besturingssysteem.

  • Delen:
LG G Pad 8.3
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

  1. ANL
    27 oktober, 2013 om 13:45

    leuk ding (de wifi versie voor 299 euro) met deze specs en voor die prijs !!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.