Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘LG maakt derde generatie Google Nexus 7’

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2013, 12:46 CategorieAndroid

De nieuwe Google Nexus 7 is nog maar net te koop en nu al gaan er geruchten over de opvolger. Er zou volgens nieuwe geruchten een wisseling van de wacht plaatsvinden. LG zou namelijk de plek van ASUS innemen.

Google Nexus 7 door LG

De Google Nexus 7 (2013) is de tweede Nexus-tablet die door ASUS geproduceerd wordt en het lijkt erop dat ook dit model aardig succesvol is. Toch zou Google als we Digitimes, een website met een wisselende reputatie, mogen geloven de derde generatie door LG willen laten produceren.

De reden achter dit besluit zou zijn dat ASUS inmiddels haar eigen assortiment tablets flink uitgebreid heeft en ook een steeds groter aandeel in de tabletmarkt verovert. ASUS heeft onlangs onder meer de Transformer Pad TF701, MeMO Pad 8 en MeMO Pad HD 7 gelanceerd. LG daarentegen heeft onlangs pas sinds lange tijd weer een nieuwe tablet gelanceerd, de G Pad 8.3.

Google Nexus 10 door ASUS

Hoewel we dit gerucht wederom met een flinke korrel zou moeten nemen, hoeven we geen medelijden te hebben met ASUS. De Taiwanese fabrikant zou volgens andere geruchten namelijk de plek van Samsung innemen voor de productie van de nieuwe Nexus 10. Dit model zou deze maand nog gepresenteerd moeten worden en een prijs van rond de 400 euro krijgen.

  • Delen:
Nieuwe Google Nexus 7 (2013)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.