Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Logitech lanceert nieuwe accessoires voor de iPad Air

Geschreven door
Geplaatst op28 oktober 2013, 12:07 CategorieAccessoires

Logitech kondigt vandaag een aantal nieuwe accessoires voor de Apple iPad Air aan. De nieuwe lijn accessoires voor Apple’s onlangs gepresenteerde tablet bestaat uit de FabricSkin Keyboard Folio, Ultrathin Keyboard Cover, Ultrathin Keyboard Folio en Folio Protective Case.

Alle vier de accessoires moeten een optimale bescherming bieden, zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen en zijn voorzien van een dun en licht ontwerp. De tablet-toetsenborden met full-size toetsen zijn via Bluetooth te verbinden met de nieuwe iPad Air. Daarnaast kunnen de Folio’s in verschillende posities worden gebruikt.

Logitech FabricSkin Keyboard Folio

De Logitech FabricSkin Keyboard Folio is beschikbaar in diverse kleuren en stoffen. Door het gebruik van waterafstotende materialen is zowel de voor- als achterkant van de tablet beschermd. De FabricSkin Keyboard Folio bestaat uit een Bluetooth-toetsenbord dat volledig is geïntegreerd in de binnenkant van de beschermhoes. Het nieuwe SecureLock-systeem zorgt ervoor dat de hoeken van de iPad Air stevig verbonden blijven aan het frame met lichtgewicht clips. Verborgen magneten houden de iPad in twee posities, zowel voor de type- als entertainment-modus. Het toetsenbord wordt opgeladen via microUSB en heeft een batterijduur van drie maanden wanneer deze volledig opgeladen is. De accessoire is vanaf begin november beschikbaar voor een adviesprijs van 149 euro.

Logitech FabricSkin Keyboard Folio

Logitech Ultrathin Keyboard Cover

De Logitech Ultrathin Keyboard Cover is een aluminium scherm-cover die extra bescherming biedt voor onderweg en fungeert als draadloos toetsenbord. Het ingebouwde toetsenbord communiceert middels Bluetooth en beschikt over iOS-sneltoetsen. De magnetische clip hecht zich aan de iPad en de magnetische gleuf aan de achterzijde van het toetsenbord zorgt ervoor dat de iPad rechtop in blijft staan om te typen of als touch-screen te gebruiken. Het toetsenbord is oplaadbaar door middel van microUSB en heeft een batterijduur van drie maanden. De accessoire is vanaf begin november beschikbaar voor een adviesprijs van 99,99 euro.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover

Logitech Ultrathin Keyboard Folio

De Logitech Ultrathin Keybord Folio biedt bescherming voor de voor- en achterkant van de iPad Air. Het geïntegreerde Bluetooth-toetsenbord beschikt over toetsen in dezelfde afmeting als op een traditioneel toetsenbord, en een dual-view stand houdt de iPad rechtop bij het typen of plat voor het browsen en surfen op internet. Het SecureLock-systeem zorgt ervoor dat de iPad stevig bevestigd blijft aan het frame. Het toetsenbord is oplaadbaar via microUSB en heeft een batterijduur van drie maanden. De Ultrathin Keyboard Folio is vanaf begin november beschikbaar voor een adviesprijs van 99,90 euro.

Logitech Folio Protective Case

Logitech Folio Protective Case

De Logitech Folio Protective Case biedt bescherming van de tablet zonder toetsenbord en is Logitech’s dunste en lichtste Folio voor de iPad Air. Door het gebruik van waterafstotende materialen is zowel de voor- als de achterkant beschermd tegen stoten, krassen, vuil en morsen. Het SecureLock-systeem zorgt ervoor dat de tablet stevig verbonden blijft met het frame. De Folio fungeert daarnaast als een verstelbare standaard die de iPad in verschillende posities kan houden. De accessoire is vanaf begin november beschikbaar voor een adviesprijs van 59,99 euro.

  • Delen:
Apple iPad Air
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.