Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft brengt update Outlook-app voor Android uit

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2013, 10:43 CategorieAndroid

Microsoft heeft afgelopen nacht een grote update uitgerold voor de Outlook-applicatie voor Android. Met de nieuwe versie van de app is het onder meer mogelijk alle e-mails te downloaden.

De Outlook-app voor Android is op een aantal belangrijke punten uitgebreid en verbeterd. Zo is het nu mogelijk om eenvoudig te zoeken door alle e-mails die op de server staan en niet alleen de e-mails die gesynchroniseerd worden. Ook kun je alle e-mails voor offline toegang binnenhalen, mits je voldoende opslagruimte op je telefoon of tablet hebt, en is het mogelijk om meerdere aliassen te gebruiken om e-mails te versturen.

Mocht je niet aanwezig zijn, bijvoorbeeld door een vakantie, dan kun je vanaf nu een afwezigheidsassistent aanzetten waarmee personen die jou een e-mail sturen een vooraf ingestelde melding ontvangen. Ook het uiterlijk van de app is aangepast. Zo is het in de nieuwe versie mogelijk om uit acht verschillende kleurinstellingen te kiezen voor de interface van app, en kun je de grootte van het lettertype wijzigen.

De Outlook-app voor Android is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

 • Outlook
 • Delen:

Reacties

 1. A-M
  22 april, 2015 om 8:03

  Sinds update kan ik geen verschillende kleurinstellingen kiezen voor de gedeelde agenda’s die in de samsung-agenda weergegeven worden. Jammer.

 2. b.van de bunt
  16 mei, 2015 om 12:51

  Na de update van outlook op android,zijn alle mappen, ook zelf aangemaakte mappen niet meef bereikbaar. Wie kan mij adviseren ???

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.