Microsoft brengt update Outlook-app voor Android uit

11 oktober 2013 1 Minuut 2 Reacties
Outlook-app-Android

Microsoft heeft afgelopen nacht een grote update uitgerold voor de Outlook-applicatie voor Android. Met de nieuwe versie van de app is het onder meer mogelijk alle e-mails te downloaden.

De Outlook-app voor Android is op een aantal belangrijke punten uitgebreid en verbeterd. Zo is het nu mogelijk om eenvoudig te zoeken door alle e-mails die op de server staan en niet alleen de e-mails die gesynchroniseerd worden. Ook kun je alle e-mails voor offline toegang binnenhalen, mits je voldoende opslagruimte op je telefoon of tablet hebt, en is het mogelijk om meerdere aliassen te gebruiken om e-mails te versturen.

Mocht je niet aanwezig zijn, bijvoorbeeld door een vakantie, dan kun je vanaf nu een afwezigheidsassistent aanzetten waarmee personen die jou een e-mail sturen een vooraf ingestelde melding ontvangen. Ook het uiterlijk van de app is aangepast. Zo is het in de nieuwe versie mogelijk om uit acht verschillende kleurinstellingen te kiezen voor de interface van app, en kun je de grootte van het lettertype wijzigen.

De Outlook-app voor Android is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Outlook

Reacties (2)