Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Surface Docking Station gaat 199 euro kosten

Geschreven door
Geplaatst op20 oktober 2013, 13:14 CategorieAccessoires

Een kleine maand geleden kondigde Microsoft de tweede generatie Surface tablets aan, inclusief een aantal verbeterde en nieuwe accessoires. Eén van de nieuwe accessoires is het Surface Docking Station.

Met het Docking Station, dat speciaal ontwikkeld is voor de Surface Pro en Surface Pro 2, kan de tablet omgetoverd worden tot volwaardige desktop. Het dock is om te beginnen een standaard voor de tablet waarmee deze in een hoek geplaatst kan worden op een tafel of bureau.

Daarnaast beschikt het dock over drie USB 2.0-poorten en een USB 3.0-poort voor het koppelen van accessoires en opslagmedia, een ethernet-poort voor koppeling met het internet, een Mini-DisplayPort voor het aansluiten van een display, en 3,5 mm-aansluitingen voor in- en uitvoer van audio. Daarbij laadt het basisstation de Surface Pro op tijdens het werken.

Surface-2-Dock

Het Surface Docking Station moet volgens de productpagina in de Microsoft Store binnenkort beschikbaar zijn voor een prijs van 199 euro. Naast dit dock introduceert Microsoft een nieuwe Type Cover met achtergrondverlichting voor de toetsen, een nieuwe Touch Cover met multitouch-ondersteuning en achtergrondverlichting, en een Power Cover waarmee de batterijduur van de tablet verlengd kan worden.

 • Delen:
Microsoft Surface Pro 2
Windows 8
Microsoft Surface 2
Windows RT

Reacties

 1. Take A Money
  20 oktober, 2013 om 13:34

  wat een geld

 2. Take A Money
  20 oktober, 2013 om 13:34

  daar heb je op paar tientjes na een nexus 7 2013 voor

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.