Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Netflix-app voor Android krijgt grote update

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2013, 15:04 CategorieAndroid

Netflix is begonnen met de uitrol van een grote update voor de Android-app. De populaire videostreamingdienst voert vooral verbeteringen door die het gebruiksgemak en de stabiliteit van de app vergroten. 

Nu de dienst ook in Nederland gearriveerd is kunnen ook wij via alle mobiele apparaten naar films, series en andere content kijken. De applicatie voor Android is deze week voorzien van een grote update die app naar versie 3.0 brengt. De vernieuwde app wordt in fasen uitgerold dus het kan even duren voordat je de nieuwe app aangeboden krijgt.

Netflix versie 3.0 voor Android  is qua lay-out weinig veranderd, zo meldt AndroidPolice. De vormgeving is echter een stuk strakker en de app is comfortabeler te navigeren. Zo zou er geen sprake meer zijn van lags (vertragingen) die in eerdere versies voorkwamen en gaat de navigatie binnen de app vloeiender.

Netflix-3-Android-1

Daarbij heeft de nieuwe app een complete ‘action bar’ aan de bovenzijde gekregen waarmee een uitklap-menu tevoorschijn getoverd kan worden. Ook is er een update voor Google’s Chromecast HDMI-stick doorgevoerd waarmee de widget op het ontgrendelscherm kleiner wordt en de in-app afstandsbediening vereenvoudigd is.

Netflix 3.0 voor Android wordt in fasen uitgerold, maar mocht niet willen wachten kun je hier terecht voor de meeste recente apk-bestanden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.