Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe 7-inch OneTouch Pop tablet van Alcatel duikt op

Geschreven door
Geplaatst op27 oktober 2013, 10:42 CategorieAndroid

Alcatel heeft dit jaar al een aantal 7-inch en 8-inch tablets gelanceerd maar daar houdt het niet bij op. Vandaag is een nieuwe 7-inch tablet van het bedrijf opgedoken die gaat onder de naam OneTouch Pop.

Het inmiddels bekende EVLeaks heeft via Twitter een persfoto verspreid van de Alcatel OneTouch Pop. Deze tablet heeft een formaat van 7-inch en moet de concurrentie aangaan met de goedkopere 7-inch tablets.

Alcatel-OneTouch-Pop

Uit de afbeelding kunnen we halen dat de tablet beschikt over een verwisselbare cover die in de kleuren rood, roze, geel en blauw gelanceerd wordt. Ook wordt er een transparante flip-cover uitgebracht om het toestel schoon te houden. Verder beschikt de tablet in ieder geval over een camera aan de voorzijde en de achterzijde, plus een microUSB-poort.

Over de specificaties is nog niks bekend, maar we kunnen in ieder geval zien dat de tablet draait op een recente versie van Android. Alcatel heeft het nieuwe model nog niet officieel aangekondigd dus over de prijs en beschikbaarheid valt nog weinig te zeggen.

Eerder dit jaar lanceerde Alcatel onder meer de One Touch Evo 8HD tablet met verwisselbare 4G-module en de One Touch Tab 7 HD met Android.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.