Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Nieuwe Google Nexus 10 van ASUS wederom bevestigd’

Geschreven door
Geplaatst op3 oktober 2013, 14:05 CategorieAndroid

Er gaan al een tijdje geruchten dat niet Samsung maar ASUS samen met Google aan een nieuwe Nexus 10 werkt en vandaag lijkt wederom bevestigd dat de tablet door het Taiwanese bedrijf gemaakt wordt.

Google Nexus 10 van ASUS

Vorige maand dook er een screenshot van een voorraad beheersysteem op waaruit we konden opmaken dat de nieuwe Nexus 10 door ASUS gemaakt wordt en voor een omgerekende prijs van zo’n 416 euro geïntroduceerd wordt. Vandaag heeft het veelal betrouwbare EVLeaks via Twitter een nieuwe foto verspreid die de geruchten lijkt te bevestigen.

Op bovenstaande foto, gemaakt van een intern document, zien we duidelijk omschreven dat ASUS de Google Nexus 10 voor haar rekening neemt. Helaas wordt er niks getoond over de tablet zelf, de prijs of de beschikbaarheid.

Lancering deze maand

De verwachting is dat de nieuwe Google Nexus 10 deze maand nog aangekondigd wordt, samen met de introductie van de Google Nexus 5 smartphone en het onlangs aangekondigde Android 4.4 KitKat. De tablet beschikt waarschijnlijk net als zijn voorganger over een 10.1-inch ips lcd display met een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels en draait op een quadcore-processor van Nvidia of Qualcomm.

  • Delen:
Google Nexus 10
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.