Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Orange en Samsung werken samen aan zakelijke tablet-oplossingen

Geschreven door
Geplaatst op7 oktober 2013, 9:35 CategorieSoftware

Orange Business Services en Samsung hebben dit weekend bekendgemaakt te gaan samenwerken voor de ontwikkeling van tablets en diensten voor zakelijke gebruikers. De twee bedrijven tekenen een overeenkomst voor strategisch partnerschap op het gebied van innovatieve en veilige zakelijke tablet-oplossingen.

Samsung en Orange Business Services gaan hun aanvullende diensten, ecosystemen en expertise samenvoegen om gezamenlijk oplossingen voor bedrijven te ontwikkelen. Orange combineert de wereldwijde expertise op het gebied van connectiviteit, integratie van diensten, apparaatbeheer en schaalbare zakelijke beveiliging met Samsung’s brede scala aan diensten en nieuwste apparaten op de markt, zo is te lezen in een statement van beide bedrijven.                                                                                          

Om ervoor te zorgen dat de ontwikkeling van mobiel werken wordt versneld, gaan Orange en Samsung zich voornamelijk op tablets en beveiliging focussen. Tablets bieden bedrijven een kans om hun business-processen onder de loep te nemen en te optimaliseren. Ook biedt het kansen om nieuwe diensten te ontwikkelen. Orange en Samsung willen gaan samenwerken op het gebied van geïntegreerde Orange-diensten zoals apparaatbeheer, implementatiediensten en klantenondersteuning, met Samsung tablets voor de zakelijke markt.

Samsung KNOX, een totaaloplossing voor verbeterde beveiliging van de hardware via de applicatielaag, wordt geïntegreerd met Orange’s Mobile Device Management-oplossing. Samsung KNOX biedt een geïsoleerde en veilige container om de werkomgeving van de persoonlijke omgeving te kunnen scheiden. De oplossing is in eerste instantie in Frankrijk beschikbaar voor Orange B2B-klanten en volgt snel in de andere Europese markten.

  • Delen:

Reacties

  1. Take A Money
    07 oktober, 2013 om 9:56

    Dat ze maar eens een highend 7 inch maken.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.