Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Persfoto Nokia Lumia 2520 tablet gelekt

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2013, 11:54 CategorieHardware

Op 22 oktober is het zover, dan presenteert Nokia naar alle waarschijnlijkheid haar eerste tablet. De geruchten volgen elkaar nu dan ook in sneltreinvaart op. Vandaag is mogelijk een persfoto opgedoken.

Het inmiddels bekende EVLeaks heeft via Twitter een foto verspreid waarop een tablet van Nokia te zien is. Het zou gaan om de Nokia Lumia 2520 in de kleur cyaan. Daarbij geeft EVLeaks aan dat de tablet ook in een zwarte, witte en rode variant gelanceerd zou worden.

Nokia-Lumia-tablet-lek

Qua uiterlijk komt de tablet nogal bekend voor. Het design komt namelijk grotendeels overeen met de Lumia smartphones en zelfs een jaar terug zagen we al concepten van enthousiastelingen voorbij komen die erg veel op het uiteindelijke design blijken te lijken.

Wat betreft de specificaties moeten we het voorlopig nog doen met geruchten. De tablet zou beschikken over een 10.1-inch ips lcd display met een Full HD-resolutie, een Qualcomm Snapdragon 800-processor, 32GB aan opslaggeheugen en Windows RT als besturingssysteem.

De tablet zou dit jaar nog op de markt moeten verschijnen voor een prijs van 499 dollar. Het is niet duidelijk of de tablet ook buiten de VS gelanceerd wordt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.