Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Prijs Microsoft Surface Pro verlaagd naar 699 euro

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2013, 12:59 CategorieWindows

De Microsoft Surface Pro 2 is sinds deze week te koop in Nederland maar er is ook nog een grote voorraad eerste generatie Surface Pro tablets. Om deze reden is de prijs van de eerste generatie wederom verlaagd.

Afgelopen augustus verlaagde Microsoft de prijzen van de Surface Pro al met 100 euro om de verkopen te stimuleren en deze week wordt er wederom een aanzienlijk bedrag van de verkoopprijs gehaald. De Surface Pro met 64GB aan opslaggeheugen kan inmiddels bij diverse winkels gekocht worden voor een prijs van 699 euro. De versie met 128GB aan opslaggeheugen wordt verkocht voor een prijs vanaf 799 euro.

De nieuwe Surface Pro 2 is sinds begin deze week in Nederland te koop voor een prijs vanaf 889 euro. Hiervoor krijg je de 64GB-versie met 4GB aan werkgeheugen. Daarnaast wordt er ook een 128GB-versie met 4GB aan werkgeheugen, een 256GB-variant met 8GB aan werkgeheugen en een 512GB-variant met 8GB aan werkgeheugen gelanceerd. De tweede generatie Surface Pro beschikt onder meer over een krachtigere processor, een betere kleurweergave en een langere batterijduur. Daarbij wordt de tablet standaard uitgerust met Windows 8.1-software en kan het model voorzien worden van vernieuwde Touch en Type Covers.

  • Delen:
Microsoft Surface (Windows 8 Pro)
Windows 8
Microsoft Surface Pro 2
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.