Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Promotievideo ASUS Fonepad Note 6 toont nieuwe stylus-functies

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2013, 13:51 CategorieAndroid

ASUS heeft een promotievideo van de nieuwe Fonepad Note 6-phablet gepubliceerd waarin we een aantal nieuwe functies voor de stylus tegenkomen. Daarbij worden een aantal belangrijke features van de phablet uitgelicht.

ASUS Fonepad Note 6

De ASUS Fonepad Note 6 is een 6-inch phablet, een kruising tussen een smartphone en een tablet. Het toestel is voorzien van een aantal interessante features en specificaties, waaronder een Full HD ips lcd display, een Intel Atom Z2580 dualcore-processor, 2GB aan werkgeheugen en Android 4.2 Jelly Bean software.

Stylus-functies

Het toestel wordt ook standaard geleverd met een active digitizer stylus die, net als bij de Samung Galaxy Note 3, in de behuizing weggestopt kan worden. ASUS heeft voor deze stylus een aantal interessante functies ontwikkeld, welke in onderstaande video getoond worden.

Met de stylus is het mogelijk om middels Smart Peek een preview van een foto of video in het klein te bekijken door met de stylus over media heen te zweven, kun je met Instant Page snel een screenshot van de het hele venster maken en hier aantekeningen en notities op maken, en is het mogelijk om met Smart Crop en Smart Select snel een selectie van het venster te selecteren en hiervan een screenshot te maken. 

Prijs en beschikbaarheid

De ASUS Fonepad Note 6 moet in november op de markt verschijnen voor een prijs die waarschijnlijk rond de 349 euro ligt.

  • Delen:
ASUS FonePad Note 6
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

  1. Jan Bos
    14 oktober, 2013 om 14:10

    Aantrekkelijk geprijst. Zou volgend jaar wel eens de opvolger van mijn Note kunnen zijn.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.