Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung komt met Hello Kitty-versie Galaxy Tab 3 7.0

Geschreven door
Geplaatst op11 oktober 2013, 12:42 CategorieAndroid

In de overvolle markt van 7-inch tablets is de nieuwe Galaxy Tab 3 (7.0) geen bijzonder model dat boven de concurrentie uitsteekt, mede dankzij relatief eenvoudige specificaties. Om de tablet toch wat aantrekkelijker te maken voor een specifieke doelgroep komt Samsung met een Hello Kitty-versie.

Deze versie voor de echte fans van Hello Kitty moet binnenkort in Europa verschijnen en is in de basis hetzelfde als de Galaxy Tab 3 (7.0). Zo beschikt de tablet over een 7-inch display met een resolutie van 1.024 bij 600 pixels, 1GB aan werkgeheugen, 8GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer, wifi, Bluetooth en GPS. Ook is de tablet voorzien van Android Jelly Bean software met daar overheen Samsung’s eigen TouchWiz interface.

Het unieke aan dit model zit hem in het uiterlijk. De tablet is voorzien van een roze rand die rondom de behuizing loopt, Hello Kitty op de achterzijde, en Hello Kitty op de home-knop. Om het helemaal af te maken kan het homescreen voorzien worden van een speciale Hello Kitty achtergrond. De tablet moet ergens in de komende weken op de Europese markt verschijnen en krijgt een adviesprijs van 229 euro mee.

Hello-Kitty-Galaxy-Tab-3

De Hello Kitty-versie is niet de eerste variant van de Galaxy Tab 3 (7.0) die voor een specifieke doelgroep ontwikkeld is. Tijdens IFA 2013 presenteerde Samsung namelijk de Galaxy Tab 3 Kids, een tablet die geoptimaliseerd is voor het gebruik door kinderen.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab 3 (7.0)
Android Jelly Bean (4.1)
Samsung Galaxy Tab 3 Kids
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.