Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung toont features Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) in promovideo

Geschreven door
Geplaatst op14 oktober 2013, 10:01 CategorieAndroid

Sinds afgelopen week kun je in Nederland naar de winkel voor de Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) en inmiddels heeft de Koreaanse fabrikant ook een uitgebreide promotievideo online gezet waarin de belangrijkste features en functies van de tablet uitgelicht worden.

De Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) is het vlaggenschipmodel van de Koreaanse fabrikant en komt dan ook met een aantal interessante features. Zo beschikt de tablet over een 10.1-inch display met een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels. Onder de motorkap zien we Samsung’s eigen Exynos 5420 Octa core-processor met een kloksnelheid van 1.9Ghz terug, vergezeld door 3GB aan werkgeheugen.

De Note-serie staat bekend om de S-Pen stylus en ook de tweede generatie Note 10.1 is hiermee uitgerust. Samsung heeft een aantal nieuwe toepassingen voor de pen ontwikkeld, waaronder het Air Command menu waarmee je snel toegang krijgt tot belangrijke functies van de pen. Daarbij moet het hoge resolutie display zorgen voor optimale weergave in de Multi Window modus waarbij twee apps naast elkaar gedraaid kunnen worden. 

Ook het design heeft Samsung aangepakt, met een look die overeen moet komen met de klassieke notebook. De achterzijde van de tablet is voorzien van een nep-lederen afwerking en de zijkanten van de tablet zijn voorzien van een met chroom afgewerkte rand. De Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) is inmiddels bij diverse Nederlandse winkels te koop voor een adviesprijs van 599 euro.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)
Android Jelly Bean (4.3)

Reacties

  1. Baz
    14 oktober, 2013 om 11:28

    Mooi ding. Heb ‘m nu een paar keer in handen gehad en dat beviel goed. Van die volgens sommige reviews aanwezige ‘slakkerigheid’ merkte ik niet veel. Alleen die prijs… . 100 euro er af en ik zou ‘m direct kopen. Nu wacht ik eerst de volgende Nexus 10 nog maar even af.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.