Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Screenshots Android 4.4 KitKat op de Nexus 7 opgedoken’

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2013, 10:00 CategorieAndroid

Het is alweer anderhalve maand geleden dat Google Android 4.4 KitKat aankondigde maar weten nog steeds niet wat we precies van deze versie kunnen verwachten. De afgelopen weken zijn er een aantal screenshots van Android 4.4 op smartphones opgedoken en vandaag is het de beurt aan de nieuwe Nexus 7.

De website ZDNet heeft naar eigen zeggen een aantal screenshots in handen gekregen waarop we Android 4.4 Kit zien draaien op de tweede generatie Google Nexus 7. Zo zien we onder meer de Easter Egg van KitKat terug, is het Google en Google Settings logo van een cirkel naar een vierkantje veranderd, komen we Google’s QuickOffice in de standaard apps tegen, en verschijnt de Tap & Pay functie voor apparaten die over NFC beschikken. 

Qua design lijkt Android 4.4 KitKit niet bijzonder veel gewijzigd te worden, al gaan er geruchten dat het geheel een stuk ‘platter’ en kleurrijker wordt. Uit de screenshots kunnen we dit echter nog niet opmaken. Wel is inmiddels bevestigd dat Google met Android 4.4 KitKat de sms-api’s openbaar maakt zodat apps van derden gebruikt kunnen worden om sms-berichten te versturen.

De verwachting is dat Google Android 4.4 KitKat voor het einde van de maand nog officieel lanceert, mogelijk in combinatie met een nieuwe Nexus 10 tablet, welke waarschijnlijk door ASUS gemaakt wordt, en een Nexus 5 smartphone.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.