Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Skype introduceert nieuwe interface voor Android tablets

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2013, 10:35 CategorieAndroid

Skype heeft afgelopen nacht een nieuwe versie van de Android-app uitgebracht waarmee een nieuwe interface voor Android tablets geïntroduceerd wordt. De interface moet zorgen voor een overzichtelijkere weergave van belangrijke informatie.

De Skype-app voor Android tablets en smartphones is afgelopen nacht geüpdated naar versie 4.4 en brengt verschillende verbeteringen. Niet alleen zijn er een aantal bugs opgelost en moet de snelheid van de app verbeterd zijn, ook is de interface voor tabletgebruikers grotendeels vernieuwd. Volgens Skype staan in het nieuwe design de videogesprekken en chats voorop, wat blijkt uit een duidelijkere en prominentere weergave van recente gesprekken.

Skype-Android-4-4

Daarnaast is de app volgens het bedrijf voorzien van een aantal verbeteringen die de beeldkwaliteit positief moeten beïnvloeden. Zo moet de nieuwe versie van de app het mogelijk maken om videogesprekken in viermaal hogere resolutie te voeren dan bij eerdere versies van de app het geval was, mits de internetverbinding dit mogelijk maakt. Ook zijn er een aantal kleine problemen opgelost en elementen verbeterd, waaronder bij het draaien tussen landscape- en portrait-modus, en moet de stabiliteit van de applicatie verbeterd zijn.

Skype voor Android is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Skype
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.