Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony VAIO Tap 11 en VAIO Fit Multi-flip te bestellen in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2013, 16:12 CategorieHardware

Afgelopen maand presenteerde Sony tijdens IFA 2013 in Berlijn verschillende nieuwe producten, waaronder de stand-alone VAIO Tap 11 tablet en de VAIO Fit Multi-flip met een convertible design. Beide modellen zijn inmiddels te bestellen in Nederland.

Sony VAIO Tap 11

De Sony VAIO Tap 11 is de eerste stand-alone Windows 8 tablet van Sony en beschikt over een 11.6-inch ips lcd display met een Full HD-resolutie. Ook is het toestel voorzien van Intel’s vierde generatie Core of een Pentium-processor, maximaal 4GB aan werkgeheugen en maximaal 512GB aan opslaggeheugen. De tablet wordt standaard geleverd met een slank keyboard dat beschikt over een touchpad en middels Bluetooth met de tablet verbonden wordt. Daarbij is de tablet zelf voorzien van een kickstand waarmee de tablet in een hoek geplaatst kan worden voor bijvoorbeeld het tikken van teksten. De basisversie met Intel Pentium-processor, 128GB aan opslaggeheugen en 4GB aan werkgeheugen heeft een adviesprijs van 849 euro.

Sony-VAIO-Tap-11-2

Bekijk alle specificaties en features van de Sony VAIO Tap 11.

Sony VAIO Fit Multi-flip

De Sony VAIO Fit Multi-flip is een zogenaamde convertible, wat inhoudt dat het display over het toetsenbord gelegd kan worden zodat het geheel als tablet te gebruiken is. Dit model komt in verschillende formaten met verschillende configuratiemogelijkheden. Alle versies beschikken over een ips lcd display met een minimale resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, een vierde generatie Intel Core-processor, 4GB of 8GB aan werkgeheugen en minimaal 128GB aan opslaggeheugen. De Vaio Fit Multi-flip draait op Windows 8 software en kan voorzien worden van een active digitizer stylus. De convertible begint bij een prijs van 849 euro. Hiervoor krijg je de 14-inch versie met Core i3-processor, een 500GB harddisk en 4GB aan werkgeheugen.

Sony-VAIO-Fit-Multi-flip

Bekijk alle specificaties en features van de Sony VAIO Fit Multi-flip.

Te bestellen in Nederland

Beide producten van Sony kunnen inmiddels via de website van de fabrikant besteld worden. De VAIO Tap 11 wordt in de tweede week van november geleverd, terwijl de VAIO Fit Multi-flip vanaf eind oktober geleverd wordt.

 • Delen:
Sony VAIO Fit Multi-flip 13A
Windows 8
Sony VAIO Tap 11
Windows 8

Reacties

 1. steven dm
  10 oktober, 2013 om 17:06

  gisteren mijn multifflip besteld bij sony. de 14″ want die heeft ethernetpoort, so-dimms ram en waarschijnlijk een sata of msata ssd.
  de 13″ is wel 800gr lichter maar onboard ram en ssd. heb toch liever de mogelijkheid om te upgraden in de toekomst, vooral de ssd…

 2. Michael
  10 oktober, 2013 om 19:37

  Ik heb op de 8ste de vaio flip 13 besteld met i7 8gb en 256ssd.
  Ben erg benieuwd.. lekker licht en toch vlot ..

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.