Sony VAIO Tap 11 en VAIO Fit Multi-flip te bestellen in Nederland

10 oktober 2013 1 Minuut 2 Reacties
Sony-VAIO-Tap-11

Afgelopen maand presenteerde Sony tijdens IFA 2013 in Berlijn verschillende nieuwe producten, waaronder de stand-alone VAIO Tap 11 tablet en de VAIO Fit Multi-flip met een convertible design. Beide modellen zijn inmiddels te bestellen in Nederland.

Sony VAIO Tap 11

De Sony VAIO Tap 11 is de eerste stand-alone Windows 8 tablet van Sony en beschikt over een 11.6-inch ips lcd display met een Full HD-resolutie. Ook is het toestel voorzien van Intel’s vierde generatie Core of een Pentium-processor, maximaal 4GB aan werkgeheugen en maximaal 512GB aan opslaggeheugen. De tablet wordt standaard geleverd met een slank keyboard dat beschikt over een touchpad en middels Bluetooth met de tablet verbonden wordt. Daarbij is de tablet zelf voorzien van een kickstand waarmee de tablet in een hoek geplaatst kan worden voor bijvoorbeeld het tikken van teksten. De basisversie met Intel Pentium-processor, 128GB aan opslaggeheugen en 4GB aan werkgeheugen heeft een adviesprijs van 849 euro.

Bekijk alle specificaties en features van de Sony VAIO Tap 11.

Sony VAIO Fit Multi-flip

De Sony VAIO Fit Multi-flip is een zogenaamde convertible, wat inhoudt dat het display over het toetsenbord gelegd kan worden zodat het geheel als tablet te gebruiken is. Dit model komt in verschillende formaten met verschillende configuratiemogelijkheden. Alle versies beschikken over een ips lcd display met een minimale resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, een vierde generatie Intel Core-processor, 4GB of 8GB aan werkgeheugen en minimaal 128GB aan opslaggeheugen. De Vaio Fit Multi-flip draait op Windows 8 software en kan voorzien worden van een active digitizer stylus. De convertible begint bij een prijs van 849 euro. Hiervoor krijg je de 14-inch versie met Core i3-processor, een 500GB harddisk en 4GB aan werkgeheugen.

Bekijk alle specificaties en features van de Sony VAIO Fit Multi-flip.

Te bestellen in Nederland

Beide producten van Sony kunnen inmiddels via de website van de fabrikant besteld worden. De VAIO Tap 11 wordt in de tweede week van november geleverd, terwijl de VAIO Fit Multi-flip vanaf eind oktober geleverd wordt.

Reacties (2)