Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony Xperia Z Ultra met 6.4-inch display te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2013, 12:44 CategorieAndroid

Sony maakt vandaag bekend dat het bedrijf is begonnen met de verkoop van de Xperia Z Ultra. Deze phablet met een formaat van maar liefst 6.4-inch kan in Nederland gekocht worden voor een adviesprijs van 699 euro.

De Sony Xperia Z Ultra kan gezien worden als een grote smartphone of een kleine tablet, maar is volgens de fabrikant het ideale formaat voor iedereen die het beste van twee werelden wil. De phablet is uitgerust met een  1.920 bij 1.080 pixels resolutie, een Qualcomm Snapdragon 800-processor met een kloksnelheid van 2.2GHz en 2GB aan werkgeheugen.

Sony-Xperia-Z-Ultra-3

Het interne opslaggeheugen van 16GB kan uitgebreid worden middels een microSD-kaart en middels de 8 megapixel camera op de achterzijde kunnen foto’s en video’s gemaakt worden. Het toestel is maar 6.5 millimeter dik en is net als de andere high-end mobiele toestellen van Sony waterdicht en stofdicht. Wat betreft de software is de Xperia Z Ultra uitgerust met Android 4.2 Jelly Bean en een aantal toevoegingen van Sony.

De Sony Xperia Z Ultra heeft een adviesprijs van 699 euro maar kan inmiddels al voor minder dan 630 euro aangeschaft worden. Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Sony Xperia Z Ultra

  • Delen:
Sony Xperia Z Ultra
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.