Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sound Cylinder: Bluetooth luidspreker en standaard voor tablets

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2013, 11:52 CategorieAccessoires

De audioweergave van tablets laat vaak nog te wensen over en om comfortabel een filmpje te kijken is een standaard erg handig. Definitive Technology combineert een Bluetooth luidspreker met een standaard, met als resultaat de Sound Cylinder voor tablets.

Sound Cylinder Bluetooth speaker

De Sound Cylinder is zoals de naam al doet vermoeden een luidspreker in de vorm van een cilinder die tegelijkertijd dienst doet als standaard voor je tablet. De speaker kan middels Bluetooth met je tablet (of elk ander apparaat dat over Bluetooth beschikt) verbonden worden. De speaker is uitgerust met een subwoofer die volgens de fabrikant voor indrukwekkende lage tonen moet zorgen.

Sound Cylinder van Definitive Technology-2

Je kunt de Sound Cylinder bovenop je tablet of laptop plaatsen, waarbij de houder zichzelf vastklemt aan het frame van je laptop of tablet. Wanneer je de speaker aan de onderzijde van je tablet vastklemt kun je deze als standaard gebruiken. Daarbij kan ook de kijkhoek naar eigen wens afgesteld worden. De Sound Cylinder beschikt over een batterij die, wanneer volledig opgeladen, tien uur mee moet gaan.

Prijs en beschikbaarheid

De Sound Cylinder van Definitive Technology heeft een adviesprijs van 225 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.