Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Surface tablets komen in meerdere formaten en beeldverhoudingen’

Geschreven door
Geplaatst op1 oktober 2013, 19:17 CategorieMicrosoft

Afgelopen maand introduceerde Microsoft twee nieuwe tablets; De Surface 2 en de Surface Pro 2. Zoals we al in verschillende geruchten voorbij hebben zien komen blijft het daar waarschijnlijk niet bij.

Surface mini?

Tegenover Geekwire laat, Panos Panay, hoofd van de Surface-afdeling bij Microsoft, weten dat het bedrijf werkt aan verschillende nieuwe tablets. Specifiek wordt Panay niet maar hij zegt wel dat Microsoft denkt en werkt aan mooie dingen, waaronder verschillende formaten en verschillende beeldverhoudingen voor nieuwe Surface tablets.

“We have a lot of great things that we are thinking about and working on, and there are multiple aspect ratios and sizes and awesome things to come from Surface,” he said. “That’s the best answer I have for you.”

Hoewel Microsoft afgelopen maand dus geen kleine Surface tablet presenteerde blijven de geruchten over een kleiner model binnenstromen. Zo zou de tablet beschikken over een 7.5-inch display met een hoge resolutie en een 4:3 beeldverhouding. De huidige tablets beschikken over een 16:9 beeldverhouding waardoor de lastiger in portrait-modus te gebruiken zijn.

4G-versie Surface 2

Een ander interessant nieuwtje is dat Microsoft de Surface 2, waarvan eerder al bekend werd gemaakt dat er een 4G-versie uitgebracht wordt, in Europa via Vodafone aan de man zal brengen. De 4G-versie moet begin volgend jaar in de (Vodafone) winkels liggen.

  • Delen:
Microsoft Surface 2
Windows RT
Microsoft Surface Pro 2
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.