Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Thuisbezorgd.nl optimaliseert Android-app voor tablets

Geschreven door
Geplaatst op8 oktober 2013, 12:57 CategorieAndroid

Een populaire Android-app die als uitvergrootte smartphone-app op tablets weergegeven wordt is niet meer van deze tijd en dat heeft ook Thuisbezorgd.nl door. Het bedrijf lanceert vandaag een nieuwe versie van de app die een optimale weergave op tablets biedt.

De app van Thuisbezorgd.nl, waarmee je vanuit je luie stoel eten kunt bestellen dat bij je afgeleverd wordt, is op verschillende punten verbeterd. De belangrijkste verbetering is de geoptimaliseerde weergave op Android tablets waarmee navigeren en bestellen een stuk comfortabeler en eenvoudiger moet worden.

Daarnaast is de app in een nieuw jasje gestoken, biedt de app volgens het bedrijf snellere navigatie en het sneller laden van menukaarten, en kun je nu notificaties ontvangen over bestellingen die middels de app gedaan zijn. Deze laatste optie is compleet nieuw en zorgt ervoor dat je de bestelling van de keuken tot aan de voordeur kunt volgen.

Volgens Thuisbezorgd.nl hebben inmiddels 1.5 miljoen mensen één van de apps voor het bestellen van eten op een mobiel apparaat geïnstalleerd. Het bedrijf verwacht dat apps alleen maar belangrijker worden en dat volgend jaar de helft van alle bestellingen via een app gedaan wordt.

De app voor Android is gratis te downloaden in de Google Play Store.

  • Thuisbezorgd.nl
  • Delen:

Reacties

  1. F.C.Verel
    20 februari, 2020 om 16:18

    Ik wil een account aanmaken om een Eboek op mijn tablet te krijgen

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.