Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

UPC Horizon TV-app voor Android pas in 2014 beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op21 oktober 2013, 12:24 CategorieAndroid

Abonnees van UPC die live tv willen kijken op hun tablet of smartphone moeten het nog altijd stellen zonder Horizon TV-app. UPC laat vandaag weten dat deze app pas in 2014 verschijnt.

Android-app pas in 2014

De Horizon TV-app van UPC waarmee abonnees via hun mobiele apparaat onder meer live tv kunnen kijken is al sinds eind vorig jaar beschikbaar voor iOS-apparaten maar een Android-versie ontbreekt nog. In mei van dit jaar gaf UPC aan dat een Android-versie in ontwikkeling was en het streven was om deze in de herfst van 2013 uit te brengen. Vandaag laat een woordvoerder van het bedrijf aan Tablets Magazine weten dat de ontwikkeling toch wat meer tijd in beslag neemt.

Helaas is er nog geen app beschikbaar voor gebruikers van Android. UPC is wel bezig met de ontwikkeling van een Android-app en verwacht de app in 2014 beschikbaar te stellen.

Android-gebruikers moeten dus wederom geduld hebben en UPC geeft als tijdelijke oplossing dat deze gebruikers live tv op hun laptop of pc kunnen kijken. 

Horizon TV app

Met de Horizon TV-app kunnen gebruikers van mobiele apparaten die een UPC-abonnement hebben live naar tv-zenders kijken. Daarnaast is het mogelijk te bladeren door de UPC On Demand catalogus, trailers en informatie over films te bekijken, programma’s terug te kijken via Programma Gemist, de actuele tv-gids te bekijken en opnamen in te plannen via de digitale videorecorder in de mediabox.

 • Delen:

Reacties

 1. Noortje Leemans
  19 december, 2013 om 9:03

  Het mag nu wel duidelijk zijn dat die app er gewoon nooit zal komen. Een bedrijf als upc dat zo lang haar beloftes niet nakomt. Als ze het hadden gewild was het netjes vanaf dag een in orde geweest. Inmiddels betaalt een android klant net zo veel voor zijn abo. Dit zijn de feiten.

  • Miranda
   20 december, 2013 om 23:28

   Precies, helemaal mee eens. En buiten dat, waarom altijd alle dingen eerst voor de IPhone, die nog steeds in de minderheid is ten opzichte van de Android.

   • Miranda
    20 december, 2013 om 23:29

    En trouwens ….. wanneer in 2014? Kan nog wel een heel jaar duren.

 2. Jan
  27 december, 2013 om 17:31

  Die komt er niet andriod.Daar zorgt appele wel voor.
  Gewoon een geldkwestie (omkoping door mac)

 3. ari
  31 december, 2013 om 13:25

  De LIVE TV KIJKEN App is het alternatief. Deze staat al maanden op 1 in de categorie amusement. Daar kunnen Ziggo en UPC niet tegenop.

  https://itunes.apple.com/nl/app/live-tv-kijken/id693215055?mt=8

 4. Jan
  01 januari, 2014 om 20:23

  iPod is een sigaren doosje met ios is een org…van de sa…

 5. rocko
  11 augustus, 2014 om 22:55

  Ap geïnstalleerd maar blijft zeuren over verbruik horizon box hoog moet staan maar dat staat hij wat nu

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.