Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Windows 8.1 RT-update weer beschikbaar in Windows Store

Geschreven door
Geplaatst op22 oktober 2013, 18:13 CategorieBesturingssystemen

De Windows 8.1 RT-update die Microsoft afgelopen weekend offline haalde is inmiddels weer beschikbaar. Bezitters van een Windows RT tablet kunnen hun apparaat dan ook weer updaten.

Afgelopen weekend haalde Microsoft de Windows 8.1 RT-update voor Windows RT tablets offline door een probleem dat een aantal gebruikers tegenkwamen tijdens de installatie. Zo verscheen er volgens de softwaregigant bij één op de duizend gebruikers een blauw scherm met een melding dat er een belangrijk bestand ontbrak. Dit probleem is inmiddels volgens Microsoft opgelost en dus kunnen bezitters van een Windows RT tablet hun apparaat alsnog van een update voorzien.

Mocht je een Windows RT tablet, bijvoorbeeld de Microsoft Surface RT of een Samsung ATIV Tab, hebben en vastzitten door het probleem met het blauwe scherm, dan is er ook een oplossing beschikbaar. Microsoft geeft echter aan dat de meeste gebruikers na een harde reset de installatie voort kunnen zetten.

Windows 8.1 wordt uitgerold voor zowel Windows 8 als Windows RT apparaten. De update brengt verschillende verbeteringen, waaronder meer personalisatiemogelijkheden in de touch-interface, de terugkeer van de Startknop, de mogelijkheid om in de desktopinterface op te starten, en betere ondersteuning voor displays met hoge resolutie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.