Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Aanbieding: Google Nexus 7 (2013) dit weekend 30 euro goedkoper

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2013, 21:34 CategorieActies

Zo vlak voor de feestdagen krijgen we een aantal interessante aanbiedingen op het gebied van tablets voorgeschoteld. Apple biedt vandaag al korting op een aantal iPads en BCC geeft dit weekend korting op de Google Nexus 7 (2013).

De Google Nexus 7 (2013) is alweer even in Nederland te koop voor een prijs die op gemiddeld 249 euro ligt, 20 euro minder dan de originele adviesprijs van 269 euro. Hiervoor krijg je onder meer een Full HD ips lcd display met een formaat van 7-inch, een quadcore Qualcomm Snapdragon S4 Pro-processor, 2GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslaggeheugen. Daarbij kan deze tablet inmiddels via een update voorzien worden van het recente Android 4.4 KitKat.

Elektronicaketen BCC is de eerste die de nieuwe tablet van Google in de aanbieding gooit. Het wifi-only model met 32GB aan opslaggeheugen is via de website van BCC te koop voor een prijs van 219 euro. Kijkend naar onze zeer positieve ervaringen in de Nexus 7 (2013) review, de andere tablets die je voor dit bedrag kunt kopen en de aantrekkelijke specificaties kunnen we niet anders dan zeggen dat dit een absolute aanrader is wanneer je op zoek bent naar een nieuwe tablet. Een perfecte tablet voor jezelf of een leuk cadeau voor de feestdagen.

De Google Nexus 7 (2013) kan via de website van BCC gekocht worden. De actie is inmiddels van start gegaan en eindigt maandag om 11.59 in de ochtend.

  • Delen:
Nieuwe Google Nexus 7 (2013)
Android KitKat (4.4)

Reacties

  1. Tom
    01 december, 2013 om 19:42

    Ik ben zaterdag op mijn Nexus 7 haan staan waardoor het scherm is gebarsten. Na het lezen van dit bericht ben ik vandaag naar bcc gegaan en heb ik nu weer en Nexus 7. Ik ga de update naar 4.4 nog ebben niet installeren. Eerst moeten er updates komen van de NRC en FD apps. Door werken niet goed op Android 4.4.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.