Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Abonneer je op Tablets Magazine in Google Play Kiosk (Currents)

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2013, 11:18 CategorieTablets Magazine

Gisteren heeft Google een nieuwe app voor het verzamelen van je favoriete websites en nieuwsbronnen gelanceerd; Play Kiosk. Ook Tablets Magazine is te volgen binnen Play Kiosk en is gisteren voorzien van een grote update.

Het was al een tijdje mogelijk om je op Tablets Magazine te abonneren binnen Google Currents maar we hebben ons ‘magazine’ gisteren van een flinke update voorzien. Hierdoor is het uiterlijk nu aangepast aan de nieuwe website en kun je bovendien volledige artikelen binnen Play Kiosk en Google Currents lezen. Play Kiosk is de opvolger van Currents en wanneer je de nieuwe app downloadt worden je abonnementen automatisch overgezet.

Wanneer je een (gratis) abonnement op Tablets Magazine neemt krijg je onder meer toegang tot de laatste nieuwsberichten, de meest recente reviews (alleen samenvatting), tips voor tabletgebruikers en onze meest recente video’s.

Je kunt je abonneren op Tablets Magazine wanneer je gebruik maakt van de Google Currents of Play Kiosk applicatie. Deze is te vinden in zowel de Google Play Store als de Apple App Store en kan gratis gedownload worden. Mocht er nog iets ontbreken wat je graag in ons magazine terugziet, laat het dan in een reactie onder dit artikel weten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.