Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer toont promotievideo Iconia W4 tablet

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2013, 12:59 CategorieWindows

Acer heeft al een paar maanden een 8-inch tablet te koop in de vorm van de Iconia W3. Dit model wordt echter binnenkort opgevolgd door de Iconia W4, een model dat op verschillende punten verbeterd is.

De Acer Iconia W4 is net als zijn voorganger een 8-inch tablet die draait op de volledige versie van Windows 8. De tablet is echter voorzien van een beter display dat gebruik maakt van de ips-techniek en voorzien is van een resolutie van 1.280 bij 800 pixels. Daarnaast is de Iconia W4 uitgerust met Intel’s nieuwste generatie Atom Bay Trail-processor, 2GB aan werkgeheugen en 32GB of 64GB aan opslaggeheugen dat middels een microSD-kaart uitgebreid kan worden.

De tablet is voorzien van twee camera’s, beschikt over een hdmi-poort voor koppeling met een extern display, en is voorzien van draadloze communicatie middels wifi, Bluetooth en gps. Standaard wordt de tablet voorzien van Office 2013 Home & Student Edition en de nieuwste versie van Windows 8; Windows 8.1. In onderstaande video worden de belangrijkste features en kenmerken van de Acer Iconia W4 getoond. Ook zien we de de optionele covers waarmee de tablet in een hoek geplaatst kan worden in verschillende kleuren voorbij komen.

Wanneer de Acer Iconia W4 naar Nederland komt is nog niet duidelijk maar de verwachting is dat de tablet voor de feestdagen nog in de winkels ligt voor een adviesprijs vanaf 329 euro. 

  • Delen:
Acer Iconia W4 (W4-820)
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.