Alleen vandaag korting op de iPad mini, iPad 2 en iPad Air

29 november 2013 1 Minuut 1 Reacties
iPad-mini-retina-retina

Traditiegetrouw doet ook Apple buiten de Verenigde Staten mee aan de Black Friday-hype. In Nederland kun je vandaag dus via de online Apple Store diverse producten met interessante kortingen aanschaffen

Het is vandaag de laatste vrijdag van november, de dag na Thanksgiving en ook de dag die inmiddels beter bekend staat als Black Friday. Vandaag gaan consumenten in de VS op koopjesjacht maar ook in Nederland kun je electronica met leuke kortingen kopen.

Traditiegetrouw doet ook Apple buiten de Verenigde Staten mee aan de Black Friday-hype. In Nederland kun je vandaag dus via de online Apple Store diverse producten met interessante kortingen aanschaffen. Naast korting bij aankoop van een MacBook, een iPod en diverse accessoires, geeft Apple ook korting op verschillende iPads. 

Wanneer je via de online Apple Store een nieuwe iPad Air (lees onze uitgebreide review) koopt krijg je, afhankelijk van het gekozen model, een korting van 35 tot 65 euro. Ook de iPad 2 is in de aanbieding, met een korting van 31 euro. De eerste generatie iPad mini kan met 21 euro korting gekocht worden. Helaas wordt er geen korting gegeven op de nieuwe iPad mini retina. Daarbij kun je ook een aantal leuke accessoires voor je iPad of iPad mini tegen aantrekkelijke prijzen kopen via de online winkel van Apple.

Een overzicht van alle aanbiedingen die Apple alleen voor vandaag online gezet heeft vind je op deze pagina.

Reacties (1)