Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Amazon rolt update uit voor Kindle Fire tablets

Geschreven door
Geplaatst op19 november 2013, 11:40 CategorieSoftware

Amazon heeft vandaag een grote update voor de Kindle Fire tablets uitgerold waarmee het mogelijk wordt om media van de tablet naar een tv te streamen.

De nieuwste versie van Amazon’s eigen software, welke gebaseerd is op Android, is geschikt voor de nieuwe generatie Kindle Fire HD en HDX tablets. Met versie 3.1 krijgen bezitters van de tablets de mogelijkheid om content die op de tablet staat te streamen naar een tv of PlayStation 3 game console en de tablet als afstandsbediening te gebruiken. Echter is de compatibiliteit met tv’s nog niet groot want op dit moment worden alleen bepaalde modellen van Samsung ondersteund. In de toekomst wordt ook ondersteuning voor de PlayStation 4 toegevoegd.

Verder brengt de update diepere integratie met Goodreads, een sociaal netwerk voor de lezers van digitale boeken. Hiermee is het mogelijk om quotes uit een boek met andere leden van het netwerk te delen en elkaar op de hoogte te houden over de boeken die momenteel gelezen worden. Ook moet de update draadloos printen eenvoudiger maken, wordt de accuduur van de Kindle Fire tablets verbeterd, en worden er meer mogelijkheden geïntroduceerd om verbinding te maken met een zakelijk netwerk.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.