Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Fonepad 7 nu te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2013, 11:08 CategorieAndroid

Begin dit jaar introduceerde ASUS tijdens MWC 2013 de eerste generatie Fonepad, een tablet waarmee je ook kunt bellen. Nu, in november, wordt dit model opgevolgd door de licht verbeterde Fonepad 7. 

Specificaties

De ASUS Fonepad 7 (ME372CG) is net als zijn voorganger een 7-inch tablet die standaard beschikt over een 3G- en gsm-functie. Je kunt dus met de tablet bellen en onderweg internetten. Ook is de tablet net als het voorgaande model voorzien van een 1.280 bij 800 pixels resolutie, 1GB aan werkgeheugen, 8GB of 16GB aan opslaggeheugen en een microSD-kaartlezer waarmee het geheugen uitgebreid kan worden. 

Fonepad-7

De Fonepad 7 is echter op een aantal belangrijke punten verbeterd. Zo is de processor nu een Intel Atom Z2560 dualcore-variant, bevinden de stereospeakers zich nu aan de voorzijde, en is er op de achterzijde een 5 megapixel camera te vinden. Verder is de tablet uitgerust met Bluetooth 4.0 voor draadloze communicatie, gps, een microUSB-poort en een batterijduur van ongeveer 10 uur. Qua software is de tablet voorzien van Android 4.2.2 Jelly Bean en een aantal door ASUS ontwikkelde apps en toepassingen.

ASUS Fonepad 7 kopen

De ASUS Fonepad 7 kan sinds deze week in Nederland gekocht worden bij onder meer MaxICT, Redcoon en Hardware voor prijzen die rond de adviesprijs van 249 euro liggen. Hiervoor krijg je de 16GB-variant. Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de ASUS Fonepad 7.

  • Delen:
ASUS Fonepad 7 (ME372CG en ME372CL)
Android Jelly Bean (4.3)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.