Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS lanceert MeMO Pad HD 7 Dual SIM met Snapdragon 400-chip

Geschreven door
Geplaatst op22 november 2013, 12:38 CategorieAndroid

ASUS brengt binnenkort een nieuwe variant van de populaire MeMO Pad HD 7 op de markt. Het nieuwe model beschikt over een Dual SIM-optie en een Qualcomm Snapdragon 400-processor.

De ASUS MeMO Pad HD 7 Dual SIM is inmiddels opgedoken bij de Bluetooth SIG en in China zijn de eerste afbeeldingen van de tablet verschenen. Dit model is gebaseerd op de MeMO Pad HD 7 die reeds in Nederland te koop is maar is op een aantal belangrijke punten aangepast.

Zo beschikt de tablet over de mogelijkheid om twee SIM-kaarten te gebruiken, is de quadcore MediaTek-processor voor een Snapdragon 400-processor met een kloksnelheid van 1.2GHz, is er ondersteuning voor mobiel internet via 3G of 4G, en is het design aangepast zodat met de tablet gebeld kan worden. 

ASUS-MeMO Pad HD 7 Dual SIM

Verder beschikt de MeMO Pad HD 7 Dual SIM over 1GB aan werkgeheugen, 4GB of 8GB aan opslaggeheugen dat uitgebreid kan worden middels een microSD-kaart, een speaker en microfoon aan de voorzijde, een 1.2 megapixel webcam en een 5 megapixel camera aan de achterzijde. De Dual SIM-versie van de MeMO Pad HD 7 wordt direct met Android 4.3 Jelly Bean, één van de meest recente Android-versies, geleverd. Dit maakt het ook waarschijnlijk dat de wifi-only tablet die in de Nederlandse winkels ligt deze update krijgt.

De ASUS MeMO Pad HD 7 Dual SIM wordt binnenkort in China gelanceerd voor een nog onbekende prijs. Of de tablet ook naar Europa komt is nog niet bekend maar de kans lijkt klein aangezien dual-SIM apparaten hier niet zo populair zijn.

  • Delen:
ASUS MeMO Pad HD 7 (ME173)
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.