Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS MeMO Pad 8 (ME180A) te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2013, 14:18 CategorieAndroid

ASUS heeft in september een groot aantal nieuwe tablets gepresenteerd waarvan de meeste modellen inmiddels ook in Nederland te koop zijn. Nadat eind vorige maand de nieuwe MeMO Pad 10 in Nederland verscheen, is het deze week de beurt aan de MeMO Pad 8.

ASUS MeMO Pad 8

De ASUS MeMO Pad 8 (ME180A) is een 8-inch tablet die we in het middenklasse segment kunnen plaatsen. De tablet moet het doen zonder indrukwekkende specificaties maar is dan ook voor een prijs van 249 euro te koop. Voor dit bedrag krijg je onder meer een 8-inch ips lcd display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 1.6GHz quadcore-processor die door ASUS zelf ontwikkeld is, 1GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen.

ASUS-MeMO-Pad-8-retina-2

Ook is de tablet uitgerust met een microSD-kaartlezer om het geheugen uit te breiden, en kun je de tablet koppelen met een pc middels de microUSB-poort. Aan zowel de voorzijde als de achterzijde bevindt zich een camera, en middels de HDMI-poort kan een extern display aangesloten worden. Qua software is de MeMO Pad 8 uitgerust met Androud 4.2.2 Jelly Bean, inclusief de Floating Apps en wat kleine aanpassingen van ASUS.

MeMO Pad 8 kopen

De ASUS MeMO Pad 8 (ME180A) is inmiddels in Nederland te koop voor een adviesprijs van 249 euro. Hiervoor krijg je de 16GB-variant, welke komt in een grijze, witte en roze kleur. De tablet is te koop bij onder meer Informatique, MaxICT en Yorcom.

Specificaties en prijzen

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de ASUS MeMO Pad 8. Hier vind je ook alle laagste prijzen en recent nieuws over de tablet.

  • Delen:
ASUS MeMO Pad 8
Android Jelly Bean (4.2)
ASUS MeMO Pad 10
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.