Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS New Padfone A86 krijgt Android 4.4 KitKat-update in 2014

Geschreven door
Geplaatst op29 november 2013, 11:16 CategorieAndroid

Sinds begin deze maand is de Android 4.4 KitKat-update beschikbaar voor Google’s Nexus toestellen maar over een mogelijke update voor andere tablets is nog maar weinig bekend. ASUS heeft deze week in ieder geval voor bezitters van de New Padfone duidelijkheid gegeven.

Via de eigen website laat ASUS deze week weten dat de New Padfone, ook wel bekend als de Padfone Infinity, in 2014 een update naar Android 4.4 KitKat zal krijgen. Het model dat reeds in Nederland te koop is, de versie met Snapdragon 800-processor, kan de update in het tweede kwartaal van 2014 verwachten.

De update brengt onder meer een aantal wijzigingen in het uiterlijk van Android, een nieuw toetsenbord met emoticons en diepere integratie van Google Cloud Printing. ASUS legt hier naar alle waarschijnlijkheid de eigen schil weer overheen, onder meer met de bekende Floating Apps.

Wanneer de andere tablets van ASUS, waaronder de nieuwe TF701T en de MeMO Pad modellen, de update naar Android 4.4 KitKat krijgen is nog niet bekend. De enige andere fabrikant die reeds informatie over de KitKat-update heeft vrijgegeven is Sony. Onder meer de Sony Xperia Tablet Z kan begin volgend jaar de update verwachten

Lees meer over alle nieuwe vernieuwingen in Android 4.4 KitKat.

  • Delen:
ASUS The New Padfone
Android Jelly Bean (4.2)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.