Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Padfone Infinity (The New Padfone) te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2013, 16:07 CategorieAndroid

Afgelopen maand maakte ASUS de prijzen en lanceerdata van de nieuwe tablets bekend en één van de nieuwe modellen, de Padfone Infinity, is sinds deze week te koop in Nederland.

De Padfone Infinity is alweer de vierde generatie Padfone van ASUS. De eerste drie generaties zijn nauwelijks of niet in Nederland te koop geweest maar het nieuwe model is officieel in Nederland gelanceerd. Het nieuwe model is de vierde generatie want het gaat om een licht aangepaste versie van de eerste generatie Padfone Infinity die alleen Azië gelanceerd werd. In onlangs gepubliceerde promotievideo’s wordt het product dan ook ‘The New Padfone Infinity’ genoemd.

Het is duidelijk dat ASUS zich met dit nieuwe model op het high-end segment van de (smartphone)markt richt. Het smartphone-gedeelte, de Padfone, beschikt namelijk over een 5-inch Super ips lcd display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, een Qualcomm Snapdragon 800 quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen, een 13 megapixel camera aan de achterzijde en Android 4.2 Jelly Bean als besturingssysteem. De tablet waarin de smartphone geschoven kan worden is uitgerust met een 10.1-inch ips lcd display, een resolutie van 1.920 bij 1.200 pixels en een camera aan de voorzijde.

ASUS-Padfone-Infnity-2013

De Padfone Infinity, of The New Padfone Infinity, is uit voorraad te koop bij onder meer CoolBlue. Voor alleen de smartphone betaal je 599 euro en voor de smartphone in combinatie met tablet moet 799 euro betaald worden. Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de ASUS Padfone Infinity.

  • Delen:
ASUS The New Padfone
Android Jelly Bean (4.2)

Reacties

  1. Karim
    21 november, 2013 om 22:41

    Jammer dat al die geweldige tabs zo duur zijn, en dat er een aantal maandjes later soms al een veel betere en goedkopere opvolger wordt aangekondigd, had hetzelfde met mijn tf700

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.