Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS publiceert commercial Transformer Book Trio

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2013, 14:22 CategorieAndroid

In Azië ligt de nieuwe Transformer Book Trio van ASUS al in de winkels maar in Nederland moeten we wachten tot begin december. Om ons alvast warm te laten draaien voor dit opvallende apparaat heeft ASUS een commercial gepubliceerd.

In onderstaande commercial zien we de belangrijkste eigenschappen van de Transformer Book Trio terug. Dit apparaat is namelijk een tablet draaiend op Android, een laptop draaiend op Windows 8 of Android, én een desktop draaiend op Windows 8. ASUS heeft de Trio voorzien van twee besturingssystemen; Android in de tablet en Windows 8 in het dock. Wanneer in laptopmodus kan er geschakeld worden tussen beide besturingssystemen en wanneer het dock aan een monitor gekoppeld wordt krijg je een Windows 8 desktop. 

Om dit alles mogelijk te maken beschikt Transformer Book Trio over twee processors; een Intel Atom Z2560-processor in de tablet zelf en een Intel Core i7-processor in het dock. Verder is de tablet voorzien van een 11.6-inch ips lcd display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, 2GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. Het dock is uitgerust met maximaal 1TB aan opslaggeheugen, 4GB aan werkgeheugen, twee usb-poorten en een hdmi-poort.

De ASUS Transformer Book Trio moet vanaf begin december in de Nederlandse winkels liggen voor een prijs vanaf 999 euro. Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de ASUS Transformer Book Trio.

  • Delen:
ASUS Transformer Book Trio
Android Jelly Bean (4.2) - Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.