Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS Transformer Book Trio (TX201LA) te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2013, 13:51 CategorieAndroid

De ASUS Transformer Book Trio, een hybride tablet met twee besturingssystemen en ook twee processors, is sinds deze week te koop in Nederland voor een adviesprijs van 999 euro.

Deze maand verschijnen er een hoop nieuwe tablets van ASUS in de Nederlandse winkels, waaronder de MeMO Pad 8, de FonePad 7 en de Padfone Infinity. Sinds deze week kun je echter ook een unieke hybride tablet van de Taiwanese fabrikant kopen; de Transformer Book Trio (TX201LA).

De ASUS Transformer Book Trio is een opvallend apparaat dat dienst kan doen als tablet, als laptop en als desktop. De tablet is namelijk uitgerust met Android 4.2 Jelly Bean en draait op een Intel Atom Z2560-processor. Het keyboard dock beschikt echter over Windows 8.1-software en een Intel Core i5-processor. Wanneer je de tablet los gebruikt krijg je toegang tot Android, wanneer je het dock koppelt aan de tablet kun je schakelen tussen Android en Windows 8, en wanneer je het dock op een extern display aansluit kun je Windows 8 gebruiken.

ASUS-Transformer-Book-Trio-retina

De Trio is dus een multifunctioneel apparaat en moet volgens ASUS ideaal zijn voor diegenen die zowel content willen consumeren als produceren. De tablet beschikt verder over een 11.6-inch ips lcd display met een Full HD resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer, twee camera’s en een usb-poort. Het dock is voorzien 4GB aan werkgeheugen, 500GB aan opslaggeheugen, een miniDisplay-poort, twee usb 3.0-poorten en een microHDMI-poort.

De adviesprijs van de ASUS Transformer Book Trio (TX201LA) bedraagt 999 euro. Sinds deze week kan de Trio gekocht worden bij onder meer Paradigit, Komplett en Alternate.

  • Delen:
ASUS Transformer Book Trio
Android Jelly Bean (4.2) - Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.