ASUS Transformer Pad TF701T krijgt Android 4.3-update

15 november 2013 1 Minuut 4 Reacties
ASUS-Transformer-Pad-TF701T-retina

De nieuwe ASUS Transformer Pad TF701T is nog nauwelijks in Nederland te krijgen maar de eerste grote update voor de tablet staat al klaar. Sinds vandaag wordt namelijk de Android 4.3-update uitgerold.

Vanuit de winkel draait de ASUS Transformer Pad TF701T op Android 4.2.2 Jelly Bean met een aantal aanpassingen en toevoegingen van de Taiwanese fabrikant. Tegenover Android Police heeft ASUS deze week bevestigd dat de update naar Android 4.3 Jelly Bean vanaf 18 november uitgerold zal worden, maar ASUS heeft de update vervroegd. Verschillende gebruikers laten weten dat de update nu al aangeboden wordt.

De Android 4.3 Jelly Bean-update voor de TF701T brengt de standaard features van deze nieuwe Android versie, waaronder meer mogelijkheden voor controle over gebruikersaccounts en verbeterde locatiebepaling. Daarnaast moet de update de batterijduur van de tablet verbeteren, wordt de werking van het trackpad in het dock verbeterd, en moet de accu in het dock sneller opgeladen kunnen worden. Lees meer over wat er nieuw is in Android 4.3 Jelly Bean.

Reacties (4)