Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ASUS TransKeyboard: Bluetooth keyboard voor Android en Windows tablets

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2013, 14:54 CategorieAccessoires

ASUS brengt met nieuwe tablets vaak ook een aantal voor de betreffende tablet geschikte accessoires op de markt. Het Taiwanese bedrijf heeft nu echter een keyboard voor elke Android of Windows tablet ontwikkeld.

Op het YouTube-kanaal van ASUS is deze week het TransKeyboard opgedoken. Dit keyboard is compatibel met elke Windows 8 of Android tablet met een formaat van 5-inch tot 10.1-inch. Met dit keyboard wil ASUS de ervaring die we kennen van de Transformer Pad-series ook naar tablets die zonder dock geleverd worden brengen. Helaas moet deze variant het wel doen zonder ingebouwde accu die de batterijduur van je tablet verlengt.

Het TransKeyboard communiceert met de tablet middels Bluetooth 3.0 en beschikt over een oplaadbare batterij die middels de microUSB-poort opgeladen kan worden. De accessoire wordt ook met een eigen cover geleverd, welke bescherming biedt tijdens vervoer. Deze cover heeft echter een tweede functie want middels wat vouwwerk dient deze als standaard voor de tablet. Om de tablet perfect op zijn plek te houden is de cover voorzien van magneten.

Alles dat we weten over het TransKeyboard is te zien in bovenstaande video. ASUS heeft de accessoire nog niet officieel gelanceerd en het is dan ook niet duidelijk wanneer we het keyboard op de markt kunnen verwachten en wat de adviesprijs zal zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.