Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dell XPS 11 en Venue 11 Pro vanaf deze week te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2013, 12:50 CategorieWindows

Afgelopen oktober heeft Dell een aantal nieuwe tablets en convertibles gelanceerd, waaronder de XPS 11 en Venue 11 Pro. Beide modellen moeten vanaf deze week te koop zijn in Nederland.

De Dell XPS 11 is de eerste convertible van de fabrikant die over een 360 graden kantelbaar display beschikt. Hierdoor kan het display over het toetsenbord gelegd worden waardoor het geheel als tablet te gebruiken is. De XPS 11 beschikt onder meer over een 11.6-inch IGZO lcd display met een resolutie van 2.560 bij 1.440 pixels en wordt aangestuurd door Intel’s nieuwste generatie Core-processor. Ook is de convertible voorzien van 4GB aan werkgeheugen, maximaal 256GB aan opslaggeheugen, usb- en hdmi-poorten en Windows 8.1 software. 

Dell-XPS-11

De Dell Venue 11 Pro is een stand-alone Windows 8 tablet met een formaat van 10.8-inch en een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels. De tablet is voorzien van een 1.33GHz  Intel Atom Z3770 Bay Trail-processor of een vierde generatie Core-chip, minimaal 2GB aan werkgeheugen, maximaal 256GB aan opslaggeheugen, usb- en hdmi-poorten, twee camera’s, een vervangbare batterij en Windows 8.1 als besturingssysteem. Ook van dit model worden verschillende versies gelanceerd, en Dell brengt een uitgebreid assortiment accessoires voor de tablet op de markt.

Dell-Venue-11-Pro-2

Dell laat aan Tablets Magazine weten dat de XPS 11 vanaf volgende week te koop is voor een prijs vanaf 949 euro inclusief btw. De Venue 11 Pro moet vanaf 19 november te koop zijn voor een prijs vanaf 409 euro exclusief btw. Daarnaast heeft Dell ook een kleinere Venue 8 Pro aangekondigd. Deze tablet, ook draaiend op Windows 8.1, verschijnt waarschijnlijk pas in december op de Nederlandse markt.

  • Delen:
Dell XPS 11
Windows 8
Dell Venue 11 Pro
Windows 8

Reacties

  1. Teddy
    11 november, 2013 om 14:07

    De Dell Venue 11 Pro lijkt mij een prima Win8 tablet. Ik hoop dat de reviews snel zullen volgen.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.