Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #25

14 november 2013 1 Minuut 2 Reacties
must-have-apps-Android-retina

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer een handige fotoalbum-app.

Smart Taskbar 2

De favoriete app van B. v/d Berg. In een eerdere editie heb ik Quad Drawer al genoemd als alternatief van de standaard app drawer, maar ook met Smart Taskbar 2 kun je heel snel bij al je apps. Je hoeft daarvoor niet meer eerst naar je app drawer, maar je kunt direct vanaf je homescreen de app kiezen die je op dat moment nodig hebt.

De app is zowel geschikt voor je smartphone als voor je tablet en is de afgelopen tijd geoptimaliseerd om nog zuiniger om te gaan met je accu.

Smart Taskbar 2 is gratis en te downloaden in de Play Store.

Smart Taskbar 2

Eversnap

Altijd al een compleet overzicht van je eigen foto’s en foto’s van vrienden en familie willen hebben? Eversnap voor Android biedt deze mogelijkheid en laat je foto’s ook nog eens ordenen op evenement, datum en locatie. Je kunt een album aanmaken, vrienden daarvoor uitnodigen via verschillende media en vervolgens je gemaakte of opgeslagen foto’s middels de app met iedereen die je wilt delen. Ook anderen kunnen albums aanmaken en jou hiervoor uitnodigen zodat je bijvoorbeeld alle foto’s van één feest op één plek hebt.

Reacties (2)