Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #25

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2013, 9:58 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer een handige fotoalbum-app.

Smart Taskbar 2

De favoriete app van B. v/d Berg. In een eerdere editie heb ik Quad Drawer al genoemd als alternatief van de standaard app drawer, maar ook met Smart Taskbar 2 kun je heel snel bij al je apps. Je hoeft daarvoor niet meer eerst naar je app drawer, maar je kunt direct vanaf je homescreen de app kiezen die je op dat moment nodig hebt.

De app is zowel geschikt voor je smartphone als voor je tablet en is de afgelopen tijd geoptimaliseerd om nog zuiniger om te gaan met je accu.

Smart Taskbar 2 is gratis en te downloaden in de Play Store.

 • Smart Taskbar 2

Eversnap

Altijd al een compleet overzicht van je eigen foto’s en foto’s van vrienden en familie willen hebben? Eversnap voor Android biedt deze mogelijkheid en laat je foto’s ook nog eens ordenen op evenement, datum en locatie. Je kunt een album aanmaken, vrienden daarvoor uitnodigen via verschillende media en vervolgens je gemaakte of opgeslagen foto’s middels de app met iedereen die je wilt delen. Ook anderen kunnen albums aanmaken en jou hiervoor uitnodigen zodat je bijvoorbeeld alle foto’s van één feest op één plek hebt.

Eversnap

 • Eversnap

Bruna Tablisto

Deze app noemt zichzelf een nieuwe dimensie in digitaal lezen. Bruna Tablisto is een reader die je in staat stelt optimaal een tijdschrift, boek of krant in pdf- of ePub-formaat te lezen, zonder je zorgen te hoeven maken over allerlei instellingen. Boeken, tijdschriften en kranten kunnen worden aangeschaft in de kiosk binnen de app en via de website Bruna.nl.

Ik vind het zelf fijn om tijdschriften digitaal te lezen. De boekenkast is ineens een stuk leger.

Deze app van Bruna is gratis en uiteraard te downloaden in de Play Store.

 • Bruna Tablisto

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

 • Delen:

Reacties

 1. Anoniem
  14 november, 2013 om 15:06

  Ik hou van Holland als een van de beste apps, gelukkig nemen jullie jezelf ook niet meer serieus

  • Martijn Chel
   14 november, 2013 om 16:03

   Je hebt gelijk, die had er niet doorheen mogen glippen. Kan gebeuren, is aangepast!

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.