Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #26

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2013, 15:52 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app om je reizen mee samen te stellen.

Expedia Hotels & Flights

Als je veel reist dan is dit een app die niet mag ontbreken op jouw Android tablet. Met Expedia Hotels & Flights heb je alle hotels en vluchten binnen handbereik. Je geeft de locatie op, de periode en het aantal gasten. Vervolgens geeft de app jouw alle hotels terug die beschikbaar zijn. Deze resultaten kun je vervolgens nog verder filteren op prijs en aantal sterren.

Nog vervoer nodig naar de locatie? Met de Expedia app kun je ook direct een vlucht naar de bestemming boeken. Alles bij elkaar.

 

Expedia Hotels & Flights is gratis te downloaden in de Play Store.

  • Expedia Hotels & Flights

Opera Browser

De standaard browser op Android tablets schiet vaak tekort. Gelukkig zijn er veel goede alternatieven. De Opera Browser bijvoorbeeld. De nieuwste versie van deze browser is helemaal geoptimaliseerd voor tablets en maakt het nog prettiger om over het internet te surfen.

Opera-browser-Android-tablets-2

De Opera Browser is gratis en te downloaden in de Play Store.

  • De Opera-browser

DigiCal+

Dit is mijn favoriete agenda app op Android. Heel overzichtelijk, handige widgets en met de nieuwste update kan ik zelfs het weer betrekken in mijn planning. Het zal mij niet meer overkomen dat ik zonder paraplu op stap ga als er regen voorspeld is.

Digical-review

DigiCal+ is een betaalde app. Er is ook een gratis versie, DigiCal. Beiden zijn in de Play Store te downloaden.

  • DigiCal+

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.