Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Drie apps die niet mogen ontbreken op je Android tablet #27

Geschreven door
Geplaatst op28 november 2013, 14:14 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige apps die absoluut niet mogen ontbreken op jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app waarmee je een back-up van jouw Android tablet kunt maken.

Spotify

Deze applicatie levert mij heel de dag door muziek. Niet alleen op mijn tablet, maar ook op mijn smartphone en laptop. (Bijna) alle muziek binnen handbereik. En met de laatste update die Spotify Connect naar Android brengt kun je overal in huis lekker genieten van jouw favoriete muziek.

Spotify-retina

De Spotify app met Connect-ondersteuning is gratis te gebruiken door gebruikers met een premium account.

  • Spotify

Banjo

Met deze app verbind je je sociale kanalen en kun je overal ter wereld zien wat iedereen aan het doen is. Banjo is met name interessant voor mensen die veel gebruik maken van hun locatie. Weekje op vakantie? Dan kun je met Banjo direct kijken wat er online allemaal gebeurt daar.

Banjo

Banjo is een gratis app en natuurlijk te downloaden in de Play Store.

  • Banjo

G Cloud Backup

Deze app biedt een makkelijke manier om een back-up te maken van je berichten, contacten, documenten, instellingen, foto’s, muziek en video’s op jouw tablet. De back-up wordt opgeslagen op een veilige locatie in de cloud en het mooiste van alles? De app is helemaal gratis! Je krijgt er zelfs 1GB gratis opslagruimte bij.

G Cloud Backup is gratis te downloaden in de Play Store.

  • G Cloud Backup

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die je dagelijks gebruikt en écht niet mogen ontbreken op een Android tablet? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.