Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #96

Geschreven door
Geplaatst op8 november 2013, 17:43 CategorieDeze Week in Tablets

Sam en Martijn bespreken elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan ze ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze week staat in het teken van Android 4.4 KitKat.

Het is een paar dagen later dan beloofd maar we hebben deze week toch wat interessante tablets en ontwikkelingen te bespreken. Deze week hebben we het namelijk uitgebreid over de nieuwe features en functies van Android 4.4 KitKat, en kijken we natuurlijk naar onze uitgebreide reviews van de iPad Air en de Microsoft Surface Pro 2. Daarnaast bespreken we kort een aantal nieuwe tablets die in de Nederlandse winkels verschenen zijn, hebben we het over de mogelijke komst van de ASUS Padfone mini, en kijken we kort naar een bril die comfortabeler werken op tablets en andere computers mogelijk moet maken.

Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feeddownload de podcast als MP3 of beluister de podcast in je browser.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.