Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

DWiT: Deze Week in Tablets #97

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2013, 12:11 CategorieDeze Week in Tablets

Sam en Martijn bespreken elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan ze ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze week bespreken we onder meer de Tegra Note 7.

In de podcast van deze week bespreken we onder meer de lancering van de Nvidia Tegra Note 7 die uitgerust is met een nieuwe stylus-techniek, de uitrol van Android 4.4 KitKat voor de Nexus-tablets, en de lancering van de iPad mini retina in Nederland. Daarnaast kijken we kort naar de Lenovo Yoga Tablet die we ter review hebben, en bespreken we de review van de Archos 80b Platinum tablet. Ook hebben we het over de nieuwe Miracast dongle van ASUS waarmee je content van je tablet naar je tv kunt streamen.

Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feeddownload de podcast als MP3 of beluister de podcast in je browser.

Gerelateerde tablets artikelen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.