Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Flipboard lanceert app voor Windows 8.1

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2013, 10:19 CategorieApplicaties

Het heeft even geduurd maar langzaam aan komen steeds meer populaire diensten met een app voor Windows 8. Deze week is het de beurt aan de populaire magazine-app Flipboard.

Eerder dit jaar werd al aangekondigd dat Flipboard met een applicatie voor Windows 8 zou komen en sinds gisteren kan de applicatie uit de Windows Store gedownload worden. De functionaliteit komt overeen met de app voor andere platformen. Zo is het mogelijk om  content van diverse bronnen, waaronder social media en websites, in de vorm van een tijdschrift weer te geven en te delen. Zo kun je bijvoorbeeld een tijdschrift samenstellen aan de hand van je interesses. 

De Flipboard app voor Windows 8.1 en Windows RT 8.1 ondersteunt Live Tile waardoor je direct updates van magazines waar je jezelf voor aangemeld hebt voorbij ziet komen en voor verschillende onderdelen van de app een aparte tegel op je homscreen aan kunt maken. Ook is er ondersteuning voor Windows 8.1-functies, waaronder het naast elkaar draaien van apps middels Snap View. Zo kun je Flipboard links draaien, terwijl je rechts de browser open hebt staan.

Flipboard is via onderstaande link gratis te downloaden uit de Windows Store.

  • Flipboard
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.