Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fujitsu Stylistic Q584 Windows 8 tablet getoond in video

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2013, 11:19 CategorieWindows

Begin oktober kondigde Fujitsu een aantal nieuwe stand-alone en hybride Windows 8 tablets aan, waaronder de Stylistic Q584. Deze 10.1-inch tablet moet voor meer dan 1.000 euro over de toonbank gaan.

De Fujitsu Stylistic Q584 beschikt over een 10.1-inch ips lcd display met een resolutie van 2.560 bij 1.600 pixels en draait op Intel’s nieuwste Z3770 Bay Trail-processor. Onder de motorkap zien we ook nog 2GB aan werkgeheugen en 64GB of 128GB aan opslaggeheugen. Het geheel draait op het onlangs gelanceerde Windows 8.1, met onder meer betere schaling voor hoge resolutie tablets.

De tablet is met name gericht op de zakelijke gebruiker en wordt dan ook voorzien van een digitizer in het scherm en een active digitizer stylus die in de behuizing weggestopt kan worden. Ook is de tablet waterdicht, is er een optionele 3G/4G module voor mobiel internet en op de achterkant van het apparaat vinden we een vingerafdrukscanner. In onderstaande video, gemaakt door UMPCportal, wordt de tablet gedemonstreerd.

De Stylistic Q584 beschikt over diverse connectiviteitsmogelijkheden, waaronder een USB 3.0-poort, een microUSB 2.0-poort, Bluetooth 4.0, NFC, gps, een microSD-kaartlezer, een SIM-kaartlezer en een dockconnector voor het koppelen van een optioneel toetsenbord of desktop dock. Het desktop dock is voorzien van een RJ45-poort en een HDMI-uitgang voor het koppelen van een display.

Afhankelijk van de gekozen configuratie kan de Fujitsu Stylistic Q584 binnenkort aangeschaft worden voor prijzen vanaf ruim 1.149 euro. 

  • Delen:

Reacties

  1. Streetnerd
    08 november, 2013 om 21:11

    geen micro hdmi?! =(

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.