Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google lanceert nieuwe draadloze lader voor de Nexus 7

Geschreven door
Geplaatst op1 november 2013, 11:06 CategorieAccessoires

Google heeft gisteren naast Android 4.4 KitKat en de Nexus 5 ook een nieuwe accessoire aangekondigd. Voor de tweede generatie Nexus 7, de Nexus 5 en de Nexus 4 komt er een nieuwe draadloze lader op de markt.

De nieuwe lader voor het draadloos opladen van de Nexus 7 beschikt net als zijn voorganger over de Qi-techniek. Het vorige model was voorzien van een design in de vorm halve bol waarmee de tablet of smartphone in een hoek gezet kon worden. De nieuwe lader is compleet vlak en vierkant waardoor het toestel niet in een hoek gezet kan worden maar wel op zijn plek blijft liggen. Daarnaast is de bovenzijde voorzien van een gladde in plaats van rubberen afwerking, en is het oppervlak voorzien van magneten voor een stevige bevestiging. De magneten werken echter alleen met toestellen waarin ook magneten verwerkt zitten, waaronder de Nexus 7 en Nexus 5.

De nieuwe lader voor de Nexus 7 2013 is binnenkort in de VS te koop via de Google Play Store. Wat de prijs van de lader gaat worden heeft Google nog niet bekendgemaakt, en ook is niet duidelijk of de lader in Nederland verkocht zal worden.

Wil je meer weten over het draadloos opladen van je Nexus 7 tablet? Lees dan onze review; Nieuwe Nexus 7 draadloos opladen met Qi universele opladers.

  • Delen:
Nieuwe Google Nexus 7 (2013)
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.