Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Goos-e tablethouder voor Android tablets vanaf 15 december te koop

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2013, 15:31 CategorieAccessoires

In juli van dit jaar werd de Goos-e tablethouder gepresenteerd. Deze flexibele, losstaande tablethouder is momenteel alleen nog te gebruiken met een iPad maar vanaf 15 december moet daar verandering in komen.

De Goos-e tablethouder biedt de gebruiker volgens de fabrikant maximaal comfort en een verhoogd gebruikersgemak doordat de handen volledig vrij zijn. De accessoire beschikt over een stabiele voet, kan in elke positie gebruikt worden en is voorzien van een anti-slip laag. De tablet kan eenmaal in de houder geplaatst 360 graden gedraaid worden en dus in zowel landscape- als portraitmodus gebruikt worden. De voet van de standaard kan verwisseld worden met een klem waardoor de tablet te bevestigen is aan bijvoorbeeld een tafelblad of crosstrainer.

In een persbericht laat Goos-e weten dat de variant voor Android tablets, en voor de nieuwe iPad Air, vanaf 15 december te koop moet zijn. De prijs van dit model is hetzelfde als de Goos-e voor de iPad; 89 euro.

Overigens heeft Goos-e ook wat leuke cijfers over het gebruik van tablets op een rijtje gezet. Uit een onderzoek onder 1.136 Nederlandse tabletgebruikers blijkt onder meer dat 69 procent van de vrouwen de tablet langer dan een half uur per dag gebruikt, ten opzichte van 62 procent van de mannen. Ook gebruikt het merendeel van de respondenten de tablet bij voorkeur in de woonkamer (83 procent), gebruiken mannen de tablet vaker op het toilet (8 procent) dan vrouwen (5 procent), gebruikt 59 procent de tablet het meest om te surfen op internet en om games te spelen, en op de vraag hoe de ideale tablethouder eruit ziet vindt 42 procent dat het plaatsen van de tablet in elke gewenste positie de belangrijkste eigenschap moet zijn.

 • Delen:

Reacties

 1. Leo Klepper
  12 november, 2013 om 6:31

  Kosten die kreng’n?

  • Martijn Chel
   12 november, 2013 om 9:40

   Staat eronder :)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.