Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Hands-on video Fujitsu Stylistic Q704 met Haswell-chip en keyboard dock

Geschreven door
Geplaatst op7 november 2013, 12:05 CategorieWindows

Naast de Stylistic Q584 stand-alone Windows 8 tablet introduceert Fujitsu de Stylistic Q704 met een hybride design. Dit model draait op Intel’s nieuwste Haswell-chip en beschikt over een keyboard dock.

Fujitsu richt zich met de Stylistic Q704 met name op de zakelijke markt en combineert krachtige prestaties met premium kwaliteit. De hybride tablet beschikt onder meer over een waterdichte en stofdichte behuizing, een 12.5-inch ips lcd display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, een Intel Core-processor uit de Haswell-generatie, maximaal 8GB aan werkgeheugen, en een SSD van maximaal 256GB.

Het opslaggeheugen kan helaas niet uitgebreid worden middels een microSD-kaart maar het scherm is wel voorzien van een digitizer waardoor je een active digitizer stylus kunt gebruiken. Ook is de tablet voorzien van een 5 megapixel camera aan de achterzijde, Bluetooth 4.0, nfc, gps, optioneel 3G/4G, een optionele SmartCard-lezer en een 34Wh batterij die voor een accuduur van ongeveer 10 uur moet zorgen. Het dock is uitgerust met twee USB 3.0-poorten, een ethernet-poort en een eigen accu. 

De Fujitsu Stylistic Q704 moet vanaf december te koop zijn en komt in verschillende configuraties die allemaal draaien op Windows 8.1. De prijzen zijn nog niet bekendgemaakt.

 • Delen:

Reacties

 1. tuur
  07 november, 2013 om 22:26

  Belangrijk voor mij: is de Active digitizer van Wacom?

  • Martijn Chel
   07 november, 2013 om 23:48

   Geen idee nog helaas, zal er eens naar zoeken.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.