Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP Bowser 10 x2 tablet en Slate 6 Voice Tab gespot in benchmarks

Geschreven door
Geplaatst op19 november 2013, 10:45 CategorieAndroid

Hoewel HP de afgelopen weken een groot aantal nieuwe tablets aangekondigd heeft lijkt het bedrijf nog niet klaar te zijn. In benchmarkresultaten zijn namelijk aanwijzingen voor twee nieuwe modellen gevonden.

In de database van GFXBench is informatie gevonden over twee HP producten die mogelijk in de tablet-categorie vallen. Het eerste model is de HP Bowser x2, een hybride tablet met keyboard dock. Dit model lijkt een aangepaste versie van de eerder dit jaar gelanceerde SlateBook x2 en wordt uitgerust met onder meer een 1.8GHz Nvidia Tegra 4 quadcore-processor, een 10.1-inch display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, en Android 4.3 Jelly Bean als besturingssysteem.

Wellicht interessanter is de HP Slate 6 Voice Tab. Dit model zou volgens de benchmarkresultaten beschikken over een 6-inch display en een gsm-module voor het voeren van telefoongesprekken. Verder zou de phablet voorzien zijn van een Marvell PXA 1088-processor, een Vivante GC1000 grafische processor, WiFi, Bluetooth 4.0, 4G/LTE en een resolutie van 1.280 bij 720 pixels. Dit model draait op Android 4.2.2 Jelly Bean.

Beide modellen zijn nog niet officieel door HP gelanceerd en over de prijs en beschikbaarheid is dan ook nog niks bekend. Voor de feestdagen moet een groot aantal nieuwe tablets van HP in de winkels liggen, waaronder de HP Slate 7 Extreme en de HP Slate 10 HD.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.