Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPad met 12,9-inch display begin 2014 te koop’

Geschreven door
Geplaatst op20 november 2013, 10:33 CategorieiPad

Er gaan al een tijdje geruchten over een grotere iPad met een formaat van 12.9-inch en deze week komt het bericht uit Korea dat deze grotere iPad begin 2014 al in de winkels moet liggen.

Volgens The Korea Times, dat zich baseert op anonieme bronnen, brengt Apple begin 2014 een iPad met een formaat van 12.9-inch op de markt. De website weet te melden dat de eerste displays inmiddels geproduceerd worden en dat de lancering van de tablet mogelijk in maart van volgend jaar plaatsvindt. De grotere iPad zou ook een hogere resolutie krijgen. De huidige modellen beschikken over een resolutie van 2.048 bij 1.536 pixels, het 12,9-inch model zou uitgerust worden met een resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels.

Concurrent Samsung zou ook aan een grotere tablet werken en dit model lijkt door diverse geruchten en lekken al zo goed als zeker. Zo verscheen de tablet, welke een formaat van 12.2-inch heeft, reeds bij de Amerikaanse FCC, in de Bluetooth database en in benchmarkresultaten. Samsung zelf heeft het model echter nog niet officieel aangekondigd dus over de prijs en beschikbaarheid is nog niks bekend. Begin deze maand verschenen er ook geruchten dat Samsung naast een 12.2-inch tablet zou werken aan een tablet met een formaat van 13.3-inch.

  • Delen:
Apple iPad Air
iOS
Apple iPad mini retina
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.